Nejnovější recenze ze sekce Koncovky výfuků
Dobry pomer kvalita/cena
- Pěkný design
- Kvalitní materiály
- Lehká instalace
- Pěkná cena
- Spíše Tuzing než tuning
Tuto koncovku má můj kamarád na Nissanu Sunny Gti. Já ovšem jsem toho názoru, že se nejedná o žádný tuning, ale Tuzing! Pořádný tuner by si raději našetřil peníze a koupil si pořádný kompletní výfuk i s tlumičem a neutrácel za jednoduchou koncovku. Ale to je názor každého. Uvedl jsem jednoduchý příklad. Instalace byla ale jednoduchá. Vhodné na benzínová auta s rovným výfukem:-) to je snad jasné. Za tu cenu, kdo chce ať si to koupí. I tak to vypadá hezky. Dávám 80%
- skala vse moznych barev a tvaru
- velikosti
- v iditelnost
- nic by jse nemelo prehanet
vyfuky jsou velice dobre videt na kazdem aute a podle nich jse i pozna kdo v aute sedi!
pokud mate obrovsky vyfuk tak jste nejspis chtely zaujmout
osobne doporucuji normalne stredne velky vyfuk ale zalezet bych jsi dal na barve a tvaru vifuku pod le nich se opravdu pozna clovek ktery chtel mit hezke auto!
vybirejte vyfuk ktery budete moct od casu nacas omit protoze za nedlouho se vam zaspini kapalinami a kourem!,coz je skoda kdyz uz jste si ho koupily!
zhledem ktomu ze to je snad jedna z nejlevnejsich zalezitosti na aute by jste si i vi mohly koupit novy vyfuk a tak lidem sadicim za vami v jinem voze ukazat :-)
- parádní barva,
- super tvar,
- hodí se asi ke všem autům.
- jen ve dvou obchodech
Je to asi ta nejlepší koncovka výfuku kterou jsem kdy viděl, sám ji mám na svém autě a můžu vám říct, že jsem s ní velmi ale hodně velmi spokojený a ještě dlouho ale hodně dloooouho budu.............
proto bych ji hodně ale velmi hoodně doporučil každému kdo má rád své auto a chce si vylepšit i ty nejmenší detajly svého auta....
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí